Slagvaardig, snel en landelijk

Landelijke dekking deurwaarder
Een team van gerechtsdeurwaarders staat voor u klaar. Onze gerechtsdeurwaarders zijn professionals die hun vak verstaan en werken dagelijks gepassioneerd aan uiteenlopende opdrachten. Wittebrood De Gerechtsdeurwaarder verricht ambtelijke werkzaamheden voor gerechtsdeurwaarders, advocaten, notarissen, juridisch adviesbureaus, incassobedrijven en veilinghuizen. Het correct opmaken en het op tijd uitreiken van ambtelijke stukken gebeurt standaard binnen 7 werkdagen.

Voor de advocatuur is het belangrijk dat er een aanspreekpunt is. Wittebrood De Gerechtsdeurwaarder zoekt de samenwerking met u op. Wij denken mee over de inhoud van de door u opgestelde stukken en waar nodig geven wij advies hoe om te gaan met de formaliteiten van ambtelijke stukken. 

Na een gelegd conservatoir beslag stoppen onze activiteiten niet. Wittebrood De Gerechtsdeurwaarder verzorgt het gehele traject en houdt de wettelijke termijnen in de gaten. 

Heeft u een vonnis ter executie? Samen met u wordt het traject bepaald en proberen wij de schuldenaar tot betaling te bewegen. 

Spoedopdracht

U verwacht van uw gerechtsdeurwaarder dat hij slagvaardig, snel en altijd te bereiken is. Als specialist voor de advocatuur kunt u op ons rekenen. Zodra u belt zullen wij uw wensen en de procedure bespreken.