Gedeeltelijk uitbesteden (Pre Incasso)

Geen klant is hetzelfde. Hoe voorkom je dat een openstaande factuur, zonder dat de goede verstandhouding met uw klant wordt aangetast, niet onderop de betaalstapel komt te liggen? Wittebrood De Gerechtsdeurwaarder heeft hiervoor een aantal producten ontwikkeld die opdrachtgevers helpen de openstaande facturen sneller te doen incasseren.

 

1. Pre Incassobeheer

Uw klant wordt door Wittebrood De Gerechtsdeurwaarder op een openstaande factuur gewezen door een aanmaning op ons briefpapier. In deze fase geeft u aan dat u overweegt Wittebrood De Gerechtsdeurwaarder in te schakelen en wordt de klant in de gelegenheid gesteld de openstaande factuur aan u te voldoen.

 

2. Pre incassosticker

Onze incassosticker kunt u gebruiken op uw laatste aanmaning. Uw openstaande factuur krijgt hierdoor een hogere attentiewaarde. Het zal in de meeste gevallen leiden tot een snellere betaling.

 

3. Pre incassobanner

Wij bieden u kosteloos de mogelijkheid het betalingsgedrag van uw klanten te verbeteren. Door het plaatsen van een waarschuwingsbanner op uw website worden uw (potentiële) klanten reeds in een vroeg stadium op de hoogte gesteld van het feit dat u een georganiseerd debiteurenbeleid voert en dat u grote waarde hecht aan een tijdige betaling van uw facturen. Door plaatsing van onze banner zorgt u enerzijds voor het behoud van de (zakelijke) relatie met uw klant en anderzijds bevordert u hiermee uw cash-flow.

voorlezen

Voorlezen