Toegevoegd of kandidaat gerechtsdeurwaarder

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van alle voorkomende ambtelijke werkzaamheden en fungeer je als vraagbaak zowel binnen als buiten kantoor op het gebied van juridische vraagstukken. Je bent oplossingsgericht, weet de letter van de wet pragmatisch om te zetten in de uitvoering en bent communicatief vaardig. Met jouw communicatievaardigheden weet jij door te dringen tot de kern om tot een oplossing te komen. De voorkomende ambtelijke werkzaamheden bestaan onder andere uit het:

 • betekenen van allerlei soorten exploten
 • uitvoeren van verschillende beslag- en executieopdrachten
 • doen van constateringen en opmaken van processen-verbaal
 • Het team is op zoek naar een enthousiaste en positief ingestelde collega. Wat je niet kunt, kan je leren – als je maar wilt. Je krijgt daarom ruimte om jezelf verder te ontwikkelen, zodat je niet alleen het beste uit jezelf kunt halen maar ook uit de opdrachten van klanten.

  Wat krijg je van ons?

  Een aanstelling voor 24-40 uur per week in een team dat trots is op het ambt en elke dag voor dé oplossing gaat. Uitjes en een prettige werksfeer zijn voor ons vanzelfsprekend. Naast de ruimte die je krijgt om jezelf verder te ontwikkelen met cursussen en tijd, krijg je van ons een passend salaris en een jaarlijks bedrijfsresultaatafhankelijke bonus. Verder krijg je een auto van de zaak die je ook privé mag rijden, een laptop en telefoon.

  Ben jij een enthousiast persoon die gaat voor kwaliteit en persoonlijk contact? En, wil jij graag samen met ons doorgroeien en gaan voor ambtelijk succes? Wij komen graag met je in contact en solliciteren bij jou, ook als je (bijna) klaar bent voor deurwaardersstage.

  Vragen?

  Voor vragen over deze functie kan je contact opnemen met:
  Patrick Wittebrood – patrick@wittebroodgerechtsdeurwaarders.nl