Lorem ipsum dolor sit amet...

Incassojurist

Binnen deze functie behandel je samen met je collega’s incasso- en executiezaken van A tot Z. Je krijgt een eigen verantwoordelijkheid waarbinnen je in nauw contact staat met de opdrachtgevers om hen te voorzien van advies en de daaruit volgende instructies ook (zelfstandig) uit te voeren. Deze instructies kunnen bestaan uit het:

 • opstellen van een dagvaarding of andere exploten
 • voorbereiden van executiehandelingen
 • corresponderen in verweerzaken
 • bedenken van creatieve oplossingen
 • Het team is op zoek naar een enthousiaste en positief ingestelde collega. Wat je niet kunt, kan je leren – als je maar wilt. Je krijgt daarom ruimte om jezelf te ontwikkelen, zodat je niet alleen het beste uit jezelf kunt halen maar ook uit de opdrachten van klanten.

  Wat krijg je van ons?

  Een aanstelling voor 24-40 uur per week in een team dat trots is op het ambt en elke dag voor dé oplossing gaat. Uitjes en een prettige werksfeer zijn voor ons vanzelfsprekend. Naast de ruimte die je krijgt om jezelf te ontwikkelen met cursussen en tijd, krijg je van ons een passend salaris en een jaarlijks bedrijfsresultaatafhankelijke bonus.

  Ben jij een enthousiast persoon die zichzelf prettig voelt in een klein maar hecht team? En, zie jij jezelf al groeien tot manusje van alles? Wij komen graag met je in contact en solliciteren bij jou.

  Vragen?

  Voor vragen over deze functie kan je contact opnemen met:
  Patrick Wittebrood – patrick@wittebroodgerechtsdeurwaarders.nl