Senior jurist

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor alle gerechtelijke procedures en opdrachten binnen het kantoor. Je staat in nauw contact met de opdrachtgevers om hen te voorzien van advies en voert de daaruit volgende strategie zelfstandig uit. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het:

 • opstellen van dagvaardingen (met verweer) en andere exploten
 • optreden als gemachtigde in comparities van partijen
 • maken van conclusies en akten
 • bijblijven van de ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving binnen onze branche om veranderingen te delen met het team en waar nodig te adviseren
 • Het team is op zoek naar een enthousiaste en positief ingestelde collega. Wat je niet kunt, kan je leren – als je maar wilt. Je krijgt daarom ruimte om jezelf te ontwikkelen, zodat je niet alleen het beste uit jezelf kunt halen maar ook uit de opdrachten van klanten.

  Wat krijg je van ons?

  Een aanstelling voor 24-40 uur per week in een team dat trots is op het ambt en elke dag voor dé oplossing gaat. Uitjes en een prettige werksfeer zijn voor ons vanzelfsprekend. Naast de ruimte die je krijgt om jezelf verder te ontwikkelen met cursussen en tijd, krijg je van ons een passend salaris en een jaarlijks bedrijfsresultaatafhankelijke bonus.

  Ben jij een enthousiast persoon die zichzelf prettig voelt in een klein maar hecht team? En, nog belangrijker, krijg jij een kick van het behalen van juridisch succes voor je opdrachtgevers? Wij komen graag met je in contact en solliciteren bij jou.

  Vragen?

  Voor vragen over deze functie kan je contact opnemen met:
  Patrick Wittebrood – patrick@wittebroodgerechtsdeurwaarders.nl